Virgin køber Kitesurferen.dk

Som de fleste sikkert har fået med sig, så har Virgin og sir. Richard Branson valgt at satse stærkt i kiteverdenen.Senest blev det et opkøb i PKRA touren, som fik en helt nødvendig kapitalindsprøjtning.
Nu kan vi efter lengre tids forhandlinger afsløre at Virgin media har idag købt XBOARD, og dermed kitesurferen.dk
Lars “47” Dam siger ” Jeg var rimelig overrasket da jeg fik en henvendelse fra Virgin Media, – først trode jeg at de ønskede at annoncere på vores sites, men da det gik op for mig at de rent faktisk ønskede at købe XBOARD må jeg indrømme at jeg blev lidt mere end normalt overrasket. et par dage efter at jeg blev kontaktet av John Hale fra Virgin, blev jeg pludselig ringet op af selveste sir Richard Branson som ønskede at præsentere sig selv, og hans fremtidige planer for XBOARD. Han var en cool fyr, og utroligt interesseret i kitesurfing”.

Aftalen er i princippet signeret, og sir Richard Branson har inviteret XBOARD crewet til hans private ø – Necker Island som er en del af Virgin Islands. Her vil crewet blive en formel del af Virgin Media “surf develovpment”. Det er planen at crewet rejser til Necker Island i begyndelsen af sommeren

Der vil naturligvis ske en del ændringer med XBOARD sitesene, men det er hele den brugerstyrede ide som har vagt Virgin Medias interesse.
Lars, Tom og Thomas vil fortsat komme til at arbejde med de forskællige sites, men nu som ansatte i Virgin media.
Vi kommer tilbake med supplerende information når vi når alt er på plads.
Med ønske om en god påske

Lars 47, Thomo & Tom
Virgin Media

Related Articles

Responses