VM i konkurrencelivredning veloverstået

Så blev VM i konkurrencelivredning afviklet og Danmark rejser hjem med masser af fine resultater. Specielt i de indendørs discipliner klarede vi os rigtig godt. Her blev der sat masser af nordiske rekorder, både i holdkapper og individuelle discipliner. Ronni Dalsgaard stod for flere af disse og var i 100 m redning af dukke med finner lige ved at nå en medalje, men måtte til sidst ”nøjes” med en flot 4. plads.
De udendørs discipliner var præget af hård konkurrence og uheld. Danmark nåede både semifinale og finale i flere discipliner, men uheld som styrt og knækkede finner og en formstærke Australiere gjorde at vi ikke kom hjem med topplaceringer.
Ved IRB-konkurrencerne gav mine kollegaer både europæiske, new zealandske og flere australske hold baghjul. Dog måtte de i sidste ende se sig slået af nogle rigtige stærke australske hold. De rejser fra stævnet med en semifinaleplads som det bedste resultat, men også masse af erfaring og inspiration. Holdet rejser stolte hjem med det næste store mål for øje, som er EM. Danmark er vært for europamesterskaberne, som bliver afholdt til efter 2013.
Der er klippet en super fed film sammen fra konkurrencerne i Australien. Mine seje kollegaer gemmer sig også i klippet. http://vimeo.com/user9991183/review/53311249/4b7f6f80df
Mathias Kyhnau, kystlivredder, Trygfonden Kystlivredning

Related Articles

Responses