Wavecampen Cape Town, anden uge.

Efter alle er landet, alle har været på vandet et par dage, fået ramt nogle 2-4m sets, fået spist noget lækkert mad, nydt en lille nas i godt selvskab, er roen ved at sænke sig. Jørgen og jeg begynder at nyde livet som fra starten af har været det vi gerne vil dele med alle de andre, der nyder bølger, mad, og godt selvskab.
Vores morgenmad var iår god, og en lækker SUP tur eller surfboard test af egen evner gør alle godt. Iår havde vi masser af dage med headhigh Surf og blankt vand hele formiddagen. Mange helt nybegyndere kom op og stå, OG fik sig de pryl som gør os kitesurfere kan få lidt respekt for “modersporten.”

Uffe og Malene tager nogle lidt sene takeoff`s.. 😉

Ulf som kom et par uger før campen iår, og blev et par uger efter, er nok den bedste padler af os alle der har været på wavecampen, en fornøjelse at se.

Også Brunse som holder vinter i Cape Town med Ulf, er ved at få styr på padlesurfen, fremfor SUP kun. Han fik sig dog en oplevelse der gør han fremover holder sig fra sprut-damer og spil…

Han var helt sagelig og dybt rørt over sin oplevelse med delfinerne. Der er virkelig naturoplevelser for livet i Sydafrika, både på land og i vandet.

Her vi hjemme foran os selv, hvor det er PF i bar mave som giver den gas. Vandet ER IKKE til shorts kun, for andre end PF. Men det ser lækkert ud når man møder ham, og selv har 4/3mm på. 😉

Krappe skyder airs på næsten alle bølger han kan finde.

Uffe går i kagen.

Den lille Gampler med den fedeste stil, Kobe igang med hans andet år i SA.

Jeppe, Mundt og UT fortæller historier som ingen vil tro på, det er faktisk det sjoveste ved at være afsted sammen, alle gode oplevelser på vandet som bare er 100 gange sjovere hvis man har nogle at dele dem med.

Vibeke på vej ud igennem bølgerne.

Vores egen strand er normalt sådan lidt det nemme sted, det knap så gode DTL wave spot. Men iår var SA lidt anderledes, klart mindre vind end vi er vant til, mange dage med 9m2, få med 5m2. Og gode bølger med lidt offshore vind, gjorde det vildt godt flere aftener end vi er vant til. Selvom mange førstegangs surfere i Cape town havde svært ved at tro os når vi sagde, “ikke meget vind idag hva?”, og de pumpede 6m2. 😉

Witsands, stedet vi normalt søger mod for at få lidt str på bølgerne, ikke mange dage vi var dernede iår, da mange dage havde over hovedet højde ved Dolphin og Big Bay. Men en 2-3 dage blev det da til.

Fik selv virkeligt meget ud af iår, fik trænet en masse airs, det er bare hamrende sjovt synes jeg, og selvom min legemakker Carlsberg kom sent, og blev syg 3 dage, så fik jeg presset mig selv lidt og kom igang med lidt højde på også.

Man kan ikke sejle i Cape town uden at se alle de dygtigeste sejlere i verden dagligt. Og når der er Red Bull KIng of the Air i byen, er det helt pakket med stjerner og vandbærer.
Len10 holder hof. Hele Best Teamet havde en fed aften 200m upwind fra hvor vi bor, da de skule skyde reklame film med Rubens nye kite, og det skal jo helst se ud som om de sejler helt alene, og det giver Dolphin mulighed for visuelt.

Men skal man se spas og leg der kan inspirere skal man blot finde vores egen Nick Jacobsen. Han er en fest bombe på vandet, og når han er i legehumør kan man slet ikke få nok, det smitter den glæde og fart han flyver rundt med dernede.

Redbull King of the Air er det mest spændende event på kitesurfkalenderen lige nu, og i Cape Town er man altid sikker på action.

For alle os som iår var så heldige at være sammen afsted har det været fedt at kunne dele morgenderne sammen med at hjælpe de nye igang med at se, spise, sejle, surfe, dykke, ja udforske Sydafrikas mange muligheder, og stadig kunne sejle sammen i perioder eller hver for sig når man ikke gad crowd.

Der er så meget plads og så store oplevelse der kun venter på du kommer derned i dec-marts og tager for dig af dette store smukke land.
Hvis du vil med os andre, er det uge 4-5 i 2015 igen. Ellers god tur, du vil elske det.

Related Articles

Responses