Waveriding Ericeira – Portugal 3. december

Ericeira i Portugal er et sand mekka for bølgeelskere og hvert år er der mange surfkonkurrencer i området pga. de vanvittigt gode bølgeforhold som er helt på højde med hvad man finder på Hawaii og andre verdenskendte steder i de store oceaner.
Kitesurfing er ikke super stort dernede, da de fleste bare surfer – og forholdene er som oftest lidt til den hardcore side mht. rev, klipper og sten sammen med de store bølger. Når det så er sagt så byder Portugals vestkyst på utrolig smuk natur, venlige mennesker og god stemning. Særligt Ericeira har fået en stor plads i mit hjerte efter nu 3 ture derned. Denne video er fra min tur derned i sommer med familien, vi havde en fantastisk ferie og jeg kunne lige luske ned og surfe i super lækre bølgeforhold med min solo 9´er og mit eget Thomo board blot få hundrede meter fra vores lejlighed imens familien spiste is på legepladsen oppe på klippen…meget bedre fåes det vist ikke 😀
3. Decembers låge i LF julekalenderen ses nedenfor 🙂
{"video":"http://vimeo.com/146825957","width":"900","height":"500"}
mvh Thomas Alsbirk
support: Liquid Force, Mystic, Boardpunx, Kitesurferen.dk & Xboard
ps: Hvordan vinder jeg?Du skal samle 25 bogstaverne fra de 25 videoer fra 1. søndag i advent indtil den 24. december for at få spørgsmålet til konkurrencen. Svarene bliver præmieret via lodtrækning og det er virkelig fine præmier der er på spil, bla et komplet board fra LF, en Impact Vest og flere gode sager! Bedre vinderchancer er svære at forestille sig!

Related Articles

Responses