We Need To Talk

We Need To Talk - Dirty Habits


Dirty Habits præsenterer “We Need To Talk” en dokumentar om mental sundhed i ekstremsport og action sports atleter. Det følger professionel Kiteboarder, Graham Howes & Pro Wakeboarder Ryan Peacock, mens de udforsker de unikke udfordringer og stigmatisering omkring mental sundhed i den højspændte verden af action sports, fra wingsuiting til downhill mountain biking.

Gennem intime interviews med topatleter og en professionel sportspsykolog dykker filmen ned i de personlige kampe og triumfer hos dem, der lever og ånder ekstremsport og konkurrerer på højeste niveau.

Fra Kiteboarding og Downhill MTB til BASE jumping og wakeboarding, disse atleter pusher grænserne for, hvad der er muligt, ofte med stor fysisk og mental omkostning. Med rå og ærlig fortælling kaster filmen lys over de virkelige kampe, som mange action sports atleter står over for, herunder angst, identitet, depression og afhængighed.

We Need To Talk er mere end bare en film om kampe – det er også en fejring af modstandskraft og kraften i fællesskabet. Gennem historierne om disse modige og inspirerende atleter, viser filmen styrken og modet det kræver at konfrontere og nogle gange overvinde mentale sundhedsudfordringer.

Med interviews fra 5 gange verdensmester Aaron Hadlow, Kiteboarding-pioner Ruben Lenten, Wingsuit-flyver Jason Baker og sande legender inden for action sports, Theo Erlangsen, Matti Buys og Tommy Swaan. Mental Coach og Forfatter, Paddy Upton, slutter sig til dem på rejsen for at kaste lys over tilbagevendende emner, som mange eliteatleter og mennesker kæmper med.

Uanset om du er en action sports entusiast eller bare ønsker at forstå de mentale sundhedsproblemer, som de omkring dig kæmper med, er Mental Health in Action Sports en must-see dokumentar, der vil efterlade dig inspireret og motiveret til at handle.

DIRTY HABITS Production af:
Graham Howes
Ryan Peacock &
Nicolas Cattelan

Related Articles

Responses