World Tour i Tyskland

Hey alle! Jeg deltog fra d.1 – 11 August i PKRA i St. Peter Ording, og igen i år var det den fedeste oplevelse med vind, sol, lækre omgivelser og positive mennesker. Her er lidt billeder fra min tur. Vi havde en masse dage uden vind, men sluttede af med to fede dage på vandet med FULD POWER!

Vi var mere en 12 damer, så det betød vi også skulle sejle trails for at kvalificere os til Main Event. Det er så fedt at se flere og flere kvinder der begynder at sejle med i World Touren, og er med til at presse niveauet hos kvinderne – hvor alle giver den max gas!
I trails gik det RIGTIG godt og jeg vandt begge mine heats og gik direkte videre til Main Event, hvor det kun var de fem bedste videre!
Derudover var der meget pæne ord om mig fra The PKRA Office: “Unsurprisingly, freestyle trials saw all the usual suspects and top riders advancing. Impressive riding came from Therese Taabbel (DK) who has clearly been training hard for this event, riding with power and commitment in her heats.” -http://prokitetour.com/news.php?id=521

Her ses mig og min gode veninde fra Spanien lige efter vi begge havde kvalificeret os til Main Event! Jeg vil selv mene at dette er hele grunden til at jeg elsker atkonkurrererden følelse at stå med efter du har givet alt og det lykkes – det er FEDT!

Jeg boede dernede i min fine campingvogn sammen med min veninde Rita fra Spanien. Kun 5 min fra stranden! Det er fedt at bo sammen med en anden sejler, så du altid har en at følges med og snakke med efter en god dag på vandet. Rita kommer også og træner sammen med min i Brasilien. Jeg er super glad for alle de gode kontakter jeg har fået skabt rundt omkring i hele verden.

Registration DONE!

I singels skulle jeg sejle mod min veninde Manuella Jungo. Det stormede og jeg var MAX overpowered på min 5,5m2. Manuella satte en fed Blind Junge, som jeg desværre ikke kunne formå at slå. Jeg tabte desværre. Når vi sejler konkurrence er det sjældent perfekte forhold og det er her man ser den store forskel på riders. Jeg var slev glad for min performance i forhold til forholdende, men ved der stadig skal trænes!

Dagen efter skulle jeg i dobbelts sejle mod Katarzyna Lange fra Polen. Vinden var nu ikke længere on-shore, men kom i stedet fra øst. Med Off shore vind og lækkert fladt vand der dannede rammerne for en sidste dag fyldt med action. Desværre tabte efter et rigtig dårligt heat hvor jeg kun formåede at lande en Blind Judge og Back2Blind. Det var fedt at være med, og mærke jeg godt kunne være med oppe blandt kvinderne.

Det var en rigtig fed tur, med motivationen helt i top. Jeg blev rigtig glad for den danske support, hvor flere var nede og heppe! Tusind tak for det, det er meget værdsat og en kæmpe motivation at få et “held og lykke” med på vejen!
Følg med på min FB page med updates og billeder:https://www.facebook.com/pages/Therese-Taabbel-The-Kite-Girl/225402264163955
Go vind Therese

Related Articles

Responses