Smuttur til Cape Town, Sydafrika

Surfer Arkiv


I forbindelse med mit job som Meteorolog for Vestas og det projekt jeg arbejder på pt. med at støtte Volvo Ocean Race båden “Vestas 11th Hour Racing” med meteorologisk support og analyser etc. var jeg i December et smut i Cape Town for første gang. Det blev en suverænt spændende tur for mig, ikke mindst fordi jeg i sin tid skrev mit speciale om netop Cape Towns vinde aka Cape Doctoren. Sjovt at se hvordan teori passer super smukt med praksis hernede når vi taler om de meget specielle og verdenskendte vindforhold.

Det blev også til 3 sessions på vandet, her er lidt fra en af dem samt lidt fra min hårde tjans med den blå båd 🙂 (ja jeg var nok lidt en heldig kartoffel, men knoklede også dag og nat :D)
Godt nytår!
@alsbirk

Related Articles

Responses