Soloshot 3 – Første test, uredigeret rå-film

Surfer Arkiv


For et par måneder siden fik jeg efter 2-3 års ventetid endelig den Soloshot 3 jeg havde bestilt på forordre mod en klækkelig rabat. Det tog noget tid at lure hvordan den skulle firmware opdateres osv efter hjemkomsten, men for nogle dage siden kom så en større opdatering som skulle rette mange af de fejl der hidtil havde været rapporteret på nettet.

Jeg har købt den soloshot der er bundled med et optic65 kamera som har mest zoom osv, og kameraet kom med to “tags” til at sætte på armen, planen er vist at den kan fange den der bevæger sig hurtigst eller at man manuelt fra kameraet kan skifte fra at følge tag1 til tag2 osv, ret fedt hvis man streamer fra eks. konkurrencer osv hvilket i princippet også er muligt senere.

Soloshot 3 har sindsygt meget potentiale men lider af børnesygdomme og fejl, men hvis de bliver rettet tror jeg det kan blive et kanon produkt. I går smed jeg den lige hurtigt op til en lille jule-surftur i den brune lagune, bruge 5 sekunder på at tænde hvorefter den selv kalibrerer…jeg skulle have brugt mere tid på at sørge for at den stod vandret osv og måske have fundet et sted med bedre læ :-p – jeg skulle også have taget en pumpe med, selvom jeg lånte en var det umuligt at få nok luft i den lille ventil på min WOW 9 fra LF, så jeg fløj med en ultra slatten kite som pga. forkert lukning tilmed smed luften mere og mere imens jeg sejlede så den klappede når jeg hoppede haha.

men her er det rå footage, kun klippet lidt ned men ellers uredigeret og direkte som det blev i det dårlige lys kort inden solnedgang med overskyet vejr på en af årets mørkeste dage. Har smidt noget elendig gratis youtube musik på, så husk at skrue ned for lyden!
Jeg tror nok jeg skal blive glad for kameraet, glæder mig til at prøve det under helt andre forhold 🙂

Det filmer i hvert fald umiddelbart en del bedre end når mine slatne venner endelig gad filme mig lidt efter jeg havde siddet og filmet dem en hel dag i vankanten der for en 10 års tid siden og så slipper man for at det sidder og sviner en til imens haha 😀

@alsbirk

Related Articles

Responses