Sommer i Hornbæk

Surfer Arkiv

Så kom der endelig lidt vind til sjællænderne også. Søndag denne uge bød på sjove forhold, ikke stort eller specielt blæsende men nok til at 7eren en gang i mellem kunne blive luftet.

Mandag var derimod meget underlig, der var en sikker vejrudsigt, men der kom ikke vind før kl 21. Så efter at jeg havde tjekket Munkerup og Gilleleje ud, endte jeg igen i Hornbæk. Der var heller ikke vind men bølger, så jeg endte med at tage mit Liquid Force5’9 CJ kitebølgebræt ned til plantagen for at prøve at padle på det. Det lykkedes mig at få adskillige rides i de overraskende powerfulde bølger. Lidt efter tog vinden til og jeg kunne slutte aftenen af med en god session med min Envy 10 og 5’9eren igen.

Her er nogle framegrabs fra mit GoPro (måske der kommer en storfilm fra de episke forhold på et tidspunkt).

Aloha og nyd sommeren!
@appel

Related Articles

Responses