Karletur til Peniche

Surfer Arkiv

De to karle, aka. Mads “Mav” Bording og undertegnede Jakob “Ice” Appel, var i sidste uge i Peniche, Portugal. Jeg havde medbragt min GoPro Hero3+ som jeg for første gang skulle teste. Udover at bruge mine Liquid Force Envy’er og LF CJ 5’9 skulle jeg også prøve mit nye Björkvin 6’0 paddelbræt, så der var masser af muligheder for at lufte kameraet og komme på vandet. ‘

Det kom der følgende resultat ud af:
https://vimeo.com/80265622

Vi havde også fornøjelsen at tilfældigvis flyve derned sammen med Thomas Alsbirk og Dirk Sparboom som også var dernede på karletur. Alt i alt en kongetur og Portugal kan varmt anbefales til dem der lige vil ned og have noget surf uden at ville flyve i dagevis og skulle være afsted i ugevis.

@appel / @mbording

Related Articles

Responses