En weekend med Vintersurf

Surfer Arkiv

Vinterens Varme Glimt

Det har været en kølig periode, men endelig brød en weekend med en smule varme igennem – 0 til 1 grad om lørdagen og et luksuriøst plus 2 grader om søndagen. Selv en let brise gjorde det muligt for Martin at få noget tid på vandet lørdag, mens jeg forberedte mig med min 11er foilkite, kun for at opdage at vinden havde andre planer. Skuffelsen til trods, var det stadig en hyggelig dag.

Søndagens Tågede Eventyr

Søndag tegnede til at byde på bedre vindforhold, men en tæt tåge lå som et tæppe over landskabet på vores vej ud. Med håb om at vinden ville sprede tågen, drog vi afsted. Vinden var fin, men ujævn, hvilket resulterede i en våd og fortabt kite, som måtte bjærges. Trods den tykke tåge, der begrænsede sigtbarheden betydeligt, var fællesskabet og eventyret i top.

Udnyttelse Af Forholdene

Med vinden, der endelig gjorde sit indtog, og de andre allerede på vej hjem, besluttede jeg at drage fordel af forholdene. Når sæsonen snart går på pause, er det vigtigt at gribe de chancer, man får – og det var ganske udmærket sejlads!

Magiske Momenter på Skødshoved Strand

Lørdagens sneklædte strand tilbød en malerisk baggrund for dagens sejlads, og søndagen fulgte op med sin egen charme, trods tågen. De små øjeblikke, som da vi fandt “Lille Tut” under vores ventetid, og den kreative løsning med en målepind som pagaj, understreger den improviserede glæde ved vintersejlads.

Freestyle i Tågen

Selv alene på vandet, med tågen som eneste selskab, var der en særlig fornemmelse af frihed. At kunne manøvrere og dreje, næsten som på et bølgeboard, med kun sin kite synlig gennem disen, var et højdepunkt. Stedet, trods vejret, bekræftede sig som et af mine favoritter.

En Afslutning på Sæsonen?

Med tøvejr og passende vindforhold fik jeg muligheden for at nyde vandet måske en sidste gang denne sæson. Da jeg sejlede ind ved solnedgang, reflekterede jeg over dagens eventyr, de mystiske “hekseringe” i vandet, og sneen der langsomt forsvandt.

Optimisme ved Dagens Ende

At komme ud på vandet, især i selskab med tågen, var en uforglemmelig oplevelse. Med dagene, der gradvist bliver længere, næres håbet om snart at kunne sejle efter arbejde. Og selvom mange bølgesejlere søger mod varmere himmelstrøg, så giver det os herhjemme chancen for at nyde vores eget eventyr.

@pf

Related Articles

Responses